Skip links

Social Media Marketing


Bij MSIGHT stippelen we een weg uit, om jouw bedrijfsdoelstellingen te behalen.

Dagelijks maken miljarden mensen gebruik van social media en is het niet te ontkennen dat we allemaal wel eens beïnvloed zijn door een van deze kanalen. Het is dus niet voor niets dat vele bedrijven op social media adverteren! Met MSIGHT kan uw gehele social media beheer uit handen genomen worden door onze experts en hoeft u niet meer om te kijken naar de laatste trends of edits. Als u nog niet op social media actief bent zijn wij er om een social mediastrategie op maat te maken. Het gebruik van social media geeft de brand als mogelijkheid zich op een andere manier kennis te laten maken met de klant en een grotere community te vormen. Wij adverteren op Facebook, Instagram en Tiktok.

01

What we do

Wat maakt deze kanalen zo belangrijk?

Afhankelijk van wie uw doelgroep is kiezen wij de juiste social mediakanalen waar u het best op kunt adverteren. Het gebruik van deze kanalen zorgt er namelijk voor dat u sneller en gemakkelijker nieuwe volgers aantrekt en meer betrokkenheid genereert. Een Instagram of Facebookpagina wordt tegenwoordig sneller bezocht dan een webpagina, omdat dit snel en gemakkelijk informatie communiceert.

Instagram ads

Instagram-advertenties zijn een snelle en gemakkelijke manier om nieuwe volgers aan te trekken, meer vind-ik-leuks te genereren en de betrokkenheid bij uw berichten te vergroten. Ontdek hoe jij jouw Instagram-account efficiënt kan inzetten.

Tiktok ads

TikTok is een wereldwijde gemeenschap van muziek- en videomakers. Ontdek hoe je Tiktok kan inzetten voor een bedrijfsprofiel.

Facebook ads

Wist je dat 49% van alle actieve Facebook-gebruikers de site elke dag bezoekt? Ontdek hoe je je klanten op Facebook kunt bereiken met onze tools en tips.

100+
KLANTEN
500+
PROJECTEN AFGEROND
5+
JAAR ERVARING
Online marketing

Heeft je bedrijf meer houvast nodig en een richtlijn om naar toe te werken? MSIGHT zet online marketingstrategieën in elkaar voor diverse bedrijven.

02

Social media beheer

Het lijkt misschien eenvoudig, zo nu en dan een story en een post delen op je Instagram, maar om echt te groeien op social media is er meer nodig dan dat. Vooral in deze tijd waarin je meeste concurrenten al actief zijn op social media, is het van belang dat ook jij met je onderneming er uit gaat springen op de social mediakanalen. Hiervoor is als eerst een goede strategie nodig en daarna ook consistentie. Het is namelijk van belang om consistent te zijn in het zenden van content om in het algoritme van de social mediakanalen te blijven. Dit houdt in dat je constant actief moet zijn om ervoor te zorgen dat je content daadwerkelijk bij de doelgroep terechtkomt.

MSIGHT beheert voor verschillende soorten bedrijven op dit moment de social media. Dit houdt in dat zij content creëren voor het bedrijf en zorgen dat er regelmatig activiteit is op de pagina’s. Als eerst begint een van onze social mediaspecialisten met het opzetten van een social mediastrategie. Dit zorgt ervoor dat er een stevige basis ligt en een duidelijke richtlijn van waar we naartoe willen groeien. Hieruit ontstaat een aanpak, waar onze grafisch designers vervolgens mee aan de slag kunnen gaan. Zij creëren content dat past bij jouw doelgroep en zorgen ervoor dat de social mediakanalen van jouw brand representatief zijn.  Zo ben je online constant actief en vindbaar, zonder hier zelf al te veel tijd aan kwijt te zijn.

1 1

STAP 1

Social mediastrategie

2 2

STAP 2

Content bepalen

3 3

STAP 3

Engagement met het publiek

Opzoek naar een nieuwe website?

MSIGHT

Lulofsstraat 55
2521AL Den Haag

070 221 15 16

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar

info@msight.nl

Neem contact op

Deze website maakt gebruik van cookies om uw webervaring te verbeteren.
Explore
Drag