Skip links

Online marketing

Diensten

Een online marketingstrategie is voor vele bedrijven niet meer weg te denken. Bij MSIGHT stippelen wij een weg uit, om jouw bedrijfsdoelstellingen te behalen.

Heeft je bedrijf meer houvast nodig en een richtlijn om naar toe te werken? MSIGHT zet online marketingstrategieën in elkaar voor diverse bedrijven. We voeren een onderzoek uit naar de markt, analyseren de huidige situatie en de gewenste situatie en bepalen daaruit wat er nodig is op het gebied van online marketing voor jouw bedrijf. Daarnaast moet dit natuurlijk ook geïmplementeerd worden. Geen zorgen! Ook daarin kunnen wij jou ondersteunen

E-mail Marketing

E-mail marketing is een vorm van direct marketing. Bij e-mailmarketing worden er berichten gestuurd naar klanten of geïnteresseerden.

Social Media Beheer

Besteed je Social Media kanalen uit om uw bereik te vergroten.

Social Media Marketing

Social media ads helpen bedrijven om hun doelgroep gericht te bereiken en hun online aanwezigheid te vergroten.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Search engine optimization oftewel SEO is onmisbaar, want we willen immers allemaal hoog scoren op zoekmachines.

Online marketing
01

What we do

Hoe ziet dit proces eruit?

In een oriënterend gesprek bespreken wij uitgebreid hoe de huidige stand van zaken eruitzien en wat de wensen zijn voor de toekomst. Dit werken wij uit tot in de puntjes, wat vervolgens zal leiden tot doelstellingen. Vervolgens zoeken wij uit wat er nodig is om deze doelstellingen te behalen. Hier bouwen wij een strategie uit voort. Dan kan het implementeren van de vervolgstappen beginnen. We voeren de strategie uit, analyseren de uitkomsten en sturen aan waar nodig.

1 1

STAP 1

Online marketing strategie

2 2

STAP 2

Content bepalen

3 3

STAP 3

Engagement met het publiek

100+
KLANTEN
500+
PROJECTEN AFGEROND
5+
JAAR ERVARING
Social media marketing

Dagelijks maken miljarden mensen gebruik van social media en is het niet te ontkennen dat we allemaal wel eens beïnvloed zijn door een van deze kanalen.

Zoekmachine optimalisatie
02
Zoekmachine optimalisatie

Google is een van je beste vrienden als ondernemer.

Onze google experts streven naar de beste resultaten voor jouw onderneming. Samen verhogen wij jouw online zichtbaarheid.

Een van de manieren om je online zichtbaarheid te verhogen, is je website dusdanig optimaliseren, dat hij opvalt in Google. Door middel van de juiste content en de juiste campagnes, zorg je voor een hoge ‘score’ in Google. Dit maakt dat je bedrijf online makkelijker te vinden is. En laat dat nou precies zijn wat je nodig hebt!

SEO en SEA

SEO

SEO, de afkorting voor search engine optimization, is het dusdanig optimaliseren van je website, wat er vervolgens weer voor zorgt dat je hoog scoort in Google. SEO omvat verschillende aspecten, zo is er een technisch gedeelte, waarbij de website gebruiksvriendelijk gemaakt wordt voor je publiek. Je website en daarbij de producten, worden zo een stuk aantrekkelijker, aangezien het scrollen soepel verloopt. Dan is er ook nog het stukje ‘content’. Je website moet inhoudelijk de juiste raakvlakken slaan, om je doelgroep ook echt te bereiken. Dit houdt in dat je de juiste onderwerpen aanhaalt op je website, waar de doelgroep vervolgens naar kan zoeken. Klinkt wellicht nogal ingewikkeld, maar onze SEO-experts bij MSIGHT slepen je er doorheen. Samen zorgen we voor de beste resultaten in Google!

SEA

SEA staat voor search engine advertising. SEA is een andere vorm van werken, waarmee je hoog kunt scoren in Google. In dit geval betaal je namelijk om bovenaan te staan. Wil je je website even een boost geven en veel clicks genereren. Met een budget en het draaien aan de juiste knoppen, krijg je de kans om direct hoog te scoren in Google. Ook om dit te bewerkstelligen ben je bij MSIGHT aan het juiste adres. Wij stippelen de juiste strategie voor je uit en zorgen voor de beste resultaten!

e-mail marketing
03
E-mail marketing

E-mailmarketing is dé manier om zo persoonlijk mogelijk te communiceren met je klant.

E-mail marketing is een vorm van direct marketing. Bij e-mailmarketing worden er berichten gestuurd naar klanten of geïnteresseerden. Door deze vorm van marketing wordt de relatie verbeterd en is de ontvanger op de hoogte van de nieuwste updates over het bedrijf.

De berichten die de ontvanger krijgt kunnen variëren, zo maken wij berichten met alleen tekst of afbeeldingen, audio, video etc. E-mail marketing implementeren in uw bedrijf brengt een heleboel voordelen mee, zo heeft u op e-mailmarketing een hoge ROI (Return on Investment), het vormt een persoonlijke band met uw consument en het zelf beheren van uw data is simpel. Een gemiste kans is e-mailmarketing zeker niet, want als we kijken heeft bijna iedereen een e-mailadres.

Opzoek naar een nieuwe website?

MSIGHT

Lulofsstraat 55
2521AL Den Haag

070 221 15 16

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar

info@msight.nl

Neem contact op

Deze website maakt gebruik van cookies om uw webervaring te verbeteren.
Explore
Drag